УСПІХ НАШОЇ ЛІНІЇ SFT

SFT – це найновіша та інноваційна лінія для виробництва та упаковки сигарет на ринку сигаретних гільз із фільтром, призначених для виготовлення самокруток MYO.

За час свого розвитку компанія SASIB продала більш ніж 15 ліній для виробництва та упаковки сигарет (які складалися з комбінації станків SFT-M та SFT-P), які вже установлені у Європі, Середньому Сході та Далекому Сході, а нові замовлення на різні інші лінії очікуються і цього року.

SASIB з гордістю підтверджує, що ці станки успішно пройшли тестування для прийняття замовлення, з показниками швидкості виробництва вище 90%.

З лінією SFT SASIB таких результатів, які просто вражають, на ринку станків з виробництва трубочних сигаретних фільтрів, завдяки своїй новій нещодовно розробленій технології, яка дозволяє довести швидкість виробництва до 7200 трубок за хвилину, упакованих у різноманітний асортимент пачок різних розмірів, що містять від 100 до 500 трубок, і це при тому, що змінити один формат чи форму трубочних фільтрів на інший можна дуже швидко та просто.

На додачу до технологічних інновацій лінія SFT має деякі сильні сторони, такі як зменшені габаритні розміри в порівнянні з іншими лініями, доступними на даний момент на ринку, та те, що для її функціонування потрібен лише один оператор для контролю фінального упаковщика.

See all news See all news